FOTO READING

Met behulp van een foto van een kind, tot en met groep 8, of een foto van iemand die is overledenen (langer dan 3 maanden geleden). Kan ik een reading geven.

Maar ook zonder foto kan ik kijken wat er binnen komt of je antwoord geven op vragen die je hebt. Ik ben geen toekomst voorspeller. Maar kan je wel op weg helpen met keuzes die er zijn.

Bij een fotoconsult stem ik me eerst af op jou en daarna ga ik aan de slag met de foto. De informatie die ik doorkrijg kunnen beelden, woorden of een gevoel zijn. Dit vertel ik je en probeer hierbij niets te intepreteren. De informatie geef ik zo zuiver mogelijk door.

Soms is het lastig voor mij om sommige dingen te vertellen, omdat ik bang ben je te kwetsen. Echter ik denk, dat ik alleen iets doorkrijg als het ook voor jou bestemd is.

Als je specifieke vragen heeft zal ik die vragen ook stellen en ook als ik niets doorkrijg zal ik je dat eerlijk zeggen. Dat je een vraag durf te stellen, zet vaak al dingen in beweging en voor een direct antwoord is het misschien nog te vroeg.

De kosten van dit consult zijn 35 euro. Een reading duurt 1 uur.

Wil je een afspraak maken stuur dan een bericht via het contact formulier, of bel/sms/whatzapp naar 06-22 83 03 88 .