Ik ben Yvonne Moors, geboren in 1966 in Roermond en nu woonachtig in Kerkrade.

In 2010 ben ik gestart met de cursus Omega Healing Emotineel Evenwicht ontwikkeld door Roy Martina. Roy Martina is holistisch arts, auteur, Ω health coach en trainer, hij heeft veel gereisd en veel ideeën opgedaan over diverse alternatieve geneeswijzen. Daarna volgde ik meer gecertificeerde opleidingen, zodat ik iedereen vanuit diverse invalshoeken kan ondersteunen.

Zo heb ik in 2012 mijn diploma Top Coach behaald, in 2013 het certificaat coachen van kinderen via de methode van Healings Arts, Merkaba niveau 1 en werken met levenswiel. In 2013-2014 heb ik de opleiding Balance Breathing gevolgd.

In 2015 het ik mijn diploma Natuurvoedingsconsulent behaald en in 2016 heb ik het fel begeerde diploma Medische BasisKennis gehaald.
In 2017 ronde ik Psychosociale BasisKennis en Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur af met een diploma.
En sinds 2020 mag ik mij ook E.E.N. therapeut noemen. Ik studeerde summa cum laude af en heb mijn scriptie geschreven over CHAOS, tevens heb ik daarbij een remedie ontwikkeld waardoor je in een fase van Chaos weer rust en richting kan vinden. Denk aan: (te) hoge werkdruk, overbelast zijn, midden in een verbouwing zitten.

Mijn praktijk is sinds 2013 geregistreerd bij de kamer van koophandel en door de behaalde diploma's en certificaten worden behandelingen ook vergoed uit de aanvullende verzekering.

Naast de praktijk heb ik nog een ontzettend leuke baan in het bedrijfsleven als salarisadministrateur.

Mijn doel is om zowel de praktijk, als ook mijn baan te blijven behouden. Dat is voor mij een goede combinatie, het een, de baan, is heel recht toe, recht aan, van A naar B en in mijn praktijk, zie ik dat 1 plus 1 iets heel anders is dan 2! Ik verwonder me, maar blijf uiteindelijk met beide voeten op de grond staan.

Ik geloof dat er meer is dan wij met het blote oog kunnen waarnemen, maar wat dat is, dat mag iedereen vrij invullen. Ik ben er nieuwsgierig naar, vertel het mij!