Tijd, plaats en kosten voor een persoonlijk consult.


Tijd
De afspraak kan plaatsinden op werkdagen vanaf 18:30
Of woensdag tussen 9:00 en 17:00 uur, en op zaterdag tussen 9:00 en 12:00 uur.

Plaats
Kaalheidersteenweg 217 in Kerkrade. Er zijn voldoende parkeerplekken in de directe omgeving en er stopt ook een bus tegenover de woning. Het consult vindt plaast in de twee behandelkamers op de bovenste verdieping. Er is geen lift aanwezig. 
Ook kunnen cunsulten telefonisch, eventueel met beeld, plaatsvinden.

Kosten
Een consult van 1 tot 1.5 uur kost € 57, = Bij een intake nemen we wat langer de tijd zodat er ook een behandeling kan plaatsvinden.
Een consult van 30 tot 45 minuten kost € 30,=
Een handmassage consult van 45 tot 60 minuten kost € 40,=

Voor kinderen tot 12 jaar is er een bundel van 3 afspraken. Deze bundel kost € 132,=.
Voor kinderen van 12 tot 16 jaar bevat de bundel 2 afspraken en kost de bundel € 120,=

Bijkomende kosten voor energetische middelen zijn maximaal € 25,=

Bij supplementen ontvangt u een korting van 20% korting op de consumentenprijs.
Betaling kan contant, of via een betaalverzoek aan het eind van het consult, vervolgens ontvangt u een factuur van het consult.

CHAOS rescue
Dit door mij ontwikkelde middel kan ingezet worden als je Chaos ervaart, Denk hierbij aan werkstress, te veel dingen die op je bordje liggen, of een verbouwing in je woning waar je geirriteerd van raakt. Om dit middel aan te schaffen kun je contact met me opnemen. Na een kort gesprek kan het flesje met de energetische druppels worden verzonden. Kosten zijn inclusief verzenden € 22,50.

Zorgverzekering
Bovengenoemde consulten vallen onder alternatieve geneeswijze en komen vanuit de aanvullende verzekering meestal in aanmerking voor vergoedingen. Dit geldt voor individuele behandelingen die gericht zijn op een ziekte of kwaal, lichamelijk of geestelijk. Anders gezegd alleen individuele en curatueve therapie wordt vergoed en erkent dooe de beroepsorganisatie. Voor informatie over deze vergoeding via jouw zorgverzekeraar verwijs ik je door naar hun website en naar de website van het CAT.