voor groepen zijn er twee opties

Aanmelden kan via sms/bellen/WhatsApp naar 06-22830388,of stuur een mail naar yvonne.moors@home.nl

1. Een avond psychometrie bij jou thuis

Een avond psychometrie is een avond ontspannen en genieten van wat er allemaal gebeurt.

Bij binnenkomst leggen de gasten een voorwerp op een dienblad. Het voorwerp kan een sieraad zijn dat men veel draagt, of de huissleutel, of een foto uit de portemonnee (een foto van een dier, een overledene of een kind dat op dat moment jonger is dan 13) .

Ik ben zelf al wat eerder aanwezig om de ruimte optimaal voor te bereiden voor de avond. De ruimte wordt energetisch gereinigd en er wordt een helend, zuiver en beschermd veld neergezet voor de avond.

Zodra iedereen aanwezig is en er klaar voor zit, leg ik uit hoe de avond er uit gaat zien en wat men kan verwachten.

Bij het lezen van de voorwerpen geef ik door wat ik binnen krijg. Dit kan een gevoel zijn, een emotie of een pijn klacht in het lichaam. Er kunnen woorden binnen komen. Ik besteed er aandacht aan om het zo zuiver mogelijk door te geven. Ik probeer niets te interpreteren, dat laat ik aan de mensen zelf over. Na dit eerste stuk vraag ik van wie het voorwerp is en of men specifieke vragen heeft.
Ik geef tijdens de readings boodschappen door en adviezen mee. Soms kijk ik naar de aura van iemand als ik het gevoel heb dat dat nodig is.

Maximaal 9 deelnemers, van19.30 tot ongeveer 23.00, 25 euro per persoon, Lokatie bij jou in Parkstad.

2. Een belevingsavond met meditatie

Een avond waarin je kennis maakt met een stukje van jezelf. Dit ervaar je op verschillende manieren. We werken met visualisatie, meditatie en je zintuigen. Je kunt dingen die je ervaart delen op een manier die bij jou past, maar je hoeft niets te zeggen. Je kunt iets opschrijven als je dat prettig vindt.

Het belangrijkste op deze avond is: Jij beslist!

Ik leg uit wat we gaan doen en jij hebt de steeds de keuze, of je daarin mee gaat, of dat je even overslaat.

Even de dagelijkse rompslomp vergeten, lekker afschakelen. Soms gaat een meditatie heel diep en raakt het je diep. Doordat er altijd heling in zit, zul je opgelucht en ontspannen naar huis gaan.

Heling zit in veel culturen verweven. In het katholieke geloof wordt gebeden, daarin kan men vragen voor genenzing, hulp of oplossing van een probleem. Men kan een noveen doen.

Een sjamaan doet gebeden als hij in een moment van tijdloosheid zit. Op dat moment zet hij intenties en vragen uit naar het universum. Rituelen en allerlei zaken gebeuren om wensen uit te laten komen.

Ik werk energetisch. Door rituelen en verbinding te maken met andere energien, zorg ik dat de ruimte optimaal is voor heling en genezing. Door samen in een groep te zitten met hetzelfde doel, kan op diepere lagen heling plaatsvinden.

Maximaal 7 deelnemers   van19.30 tot 21.30  15 euro per persoon   Lokatie in Kerkrade, of bij jou thuis

Reacties:

UM: Het was een mooie avond. Je werkt duidelijk en correct en laat mensen in hun waarde en geeft hen de ruimte om zelf te voelen.


RvB: het was een bijzondere avond


M: Als je weer een avond organiseert kom ik weer..


CS: De sfeer en de energie waren goed. Je had een mooi zuiver veld neergezet...