Deze kant

OMEGA

Met Omega wordt een mogelijkheid geboden om blokkades op te heffen en innerlijke rust en kracht terug te krijgen.
Weer meer energie te hebben, je vitaal en fit te voelen, is het doel van vitaliteitstherapie.

In ons leven maken we dagelijks dingen mee. Elke dag doen we nieuwe ervaringen op. Leren we mensen kennen, soms ontmoeten we stukken in ons zelf die onbekend zijn. Waarom reageer ik op een bepaalde manier, waarom handel ik zo? Ik wou dat ik met dit anders, om kon gaan. Ik heb regelmatig last van ....

Bewust maken we veel mee. We onthouden prettige en minder prettige ervaringen. Ook  in ons onderbewustzijn wordt veel opgeslagen. Als je je ooit verbrand hebt aan een kachel, zul je de volgende keer als je langs een hete kachel loopt, vanzelf opzij gaan. Je onderbewustzijn waarschuwt je.  In je onderbewustzijn is de hitte die de kachel uitstraalt opgeslagen, de hitte ging vooraf aan de pijn.

Sommige waarschuwingen uit ons onderbewustzijn hinderen ons. Stel je zit in een vergadering en iemand verheft zijn stem: Je slaat helemaal dicht en durft, kunt niets meer zeggen. Een automatische reactie, een blokkade, gestuurd uit je onderbewustzijn ter bescherming. Misschien is er iemand in je verleden die heel boos kon worden, dat ging gepaard met stemverheffing en daarna gebeurde er iets onprettigs.

Tijdens een behandeling kunnen we deze waarschuwing van ons onderbewustzijn, die gebaseerd is op een ervaring (karmische verbinding), uit het verleden, loskoppelen van de zaken in het heden.

Onverwerkte emoties kunnen in het lichaam vast gaan zitten. Ze kunnen blokkades vormen, waar we last van hebben. Het kan een pijnklacht worden, of het kan ons zelfs ziek maken.
Een lichamelijke klacht kan ook een waarschuwing zijn dat we te veel hooi op onze vork nemen. Dat het tijd wordt ergens aan te gaan werken.

Kies de tijd om blokkades op te lossen, zodat de energie weer vrij kan stromen. Daardoor voelt je meer vitaal, je bent krachtiger en hebt je innerlijke balans teruggevonden.