Deze kant

Corona/telefonisch consult

Ook in deze tijd wil ik graag mijn steentje bijdragen en probeer de brug te vinden tussen reguliere geneeskunde en alternatieve, of zoals ik er naar kijk, complementaire zorg. Het reguliere circuit heeft altijd de voorrang. Mijn behandelingen zijn ondersteunend en geven richting.

Op door verwijzing behandel / spreek ik mensen die behoefte hieraan hebben, een half uur gratis.

Normaal duurt een consult 1 tot 1,5 uur, maar in een half uur kunnen we ook al wat zaken ontdekken en gaan werken aan een oplossing. Ik luister en zoek naar de verbanden. Wat zit er achter, waar is de oorsprong. Daaruit volgt dan vaak ook huiswerk. Bijvoorbeeld een accupunt* behandelen, of iets tekenen of opschrijven.

Heeft u geen doorverwijzing dan is een gratis consult van 10 tot 15 minuten een mogelijkheid. Hierin kunnen we spreken over waar u mee zit of ik geef u een korte behandeling, of scan waar de blokkade zit.

*een punt op het lichaam. Je angstpunt zit onder je hals, bij het kuiltje van je sleutelbeen, links en rechts. Masseer dat en je stimuleert de meridiaan om weer beter te gaan stromen (NEI methode).