Deze kant


Kinderen

Voor Kinderen gebruik ik altijd de methode van de Healing Arts (opleiding 2013).

Healing Arts Therapie is gebaseerd op het zelfgenezend vermogen van het kind. De liquid Light Frequenties (flesjes met lichtdruppels) zijn hulpmiddelen hierbij. Ze ondersteunen het proces.

Voor een kind dat het moeilijk heeft is gronding belangrijk, hier wordt veel aandacht aan besteed.

Samen tekenen, oefeningen doen, visualisatie, klank, muziek en meditatie zijn mogelijkheden die aan bod kunnen komen. In eerste instantie is er telefonisch overleg met de ouder(s) om de hulpvraag te bespreken. De ouder(s) is aanwezig bij de sessie.

Volwassenen

Omega Healing: Het doel van coachen is inzicht te krijgen in je zelf, je omgeving en je mogelijkheden. Door inzichten, komen keuzes naar voren. Veranderen? Blijven? Maak je keuze bewust!

In 2012 heb ik de opleiding Top Coach met een diploma afgerond. In deze opleiding kregen we diverse manieren van coachen aangereikt om iemand tot inzicht te laten komen.

Bij coachen ben je met elkaar in gesprek. De coach begeleidt je. Er is geen standaard toepassing voor een specifiek probleem. Ieder mens is uniek, wat voor mij werkt, kan voor iemand anders averechts werken. Mijn doel is, met alle mogelijkheden die ik tot mijn beschikking heb, de meest optimale methode voor jou te vinden.

De gesprekken kunnen plaatsvinden bij mij of bij jou, mits je een rustige omgeving hebt. Maar coachen kan ook in de natuur. We kunnen buiten gaan zitten in een park / bos, of tijdens een wandeling het gesprek aangaan.

Coaching kan op elk vlak privé, werk of allebei. Het kunnen echte dilema's zijn, of iets waar je last van hebt. Iets waar je over piekert, iets dat je wilt begrijpen, of je wilt je gewoon beter voelen, je wilt meer energie, of iets anders dat voor jou belangrijk is, kies maar!

Waar nodig steun ik, begeleid ik, of daag ik je uit.

Ademcoaching
Deze methode werkt door op 4 niveau's: emotioneel, spritueel, lichamelijk en mentaal.
Een ademsessie kan volgen na een eerste coaching/behandeling waarin we het probleem besproken hebben en gekeken hebben naar de mogeljikheden.
In een ademsessie gaat de client in een bepaald tempo ademen. De begeleidende coach benoemd de aandachtsgebieden en kan ook via drukpunten op het lichaam iets benadrukken. De bedoeling van deze methode is om iets uit het verleden te helen, waardoor het heden rust krijgt.
Deze behandeling heeft nog een lange nawerk tijd en een tot twee vervolgafspraken zijn daarom ook wenselijk.