Deze kant

Doel belevingsavond

Een belevingsavond heeft verschillende doelen:

  1. Een ontspannen avond
  2. Een heling
  3. Meer kennins over hoe je reageert
  4. Meditatie
  5. Kennis maken met mij
Het belangrijkste: Jij beslist!
Ik leg uit wat we gaan doen en jij hebt de steeds de keuze, of je daarin mee gaat, of dat je even overslaat. 

Mijn ervaringen en van de mensen die naar me toe kwamen:
1. Ontspannen 
Even de dagelijkse rompslomp vergeten, lekker afschakelen. Soms gaat een meditatie heel diep en raakt het je diep. Doordat er altijd heling in zit, zul je opgelucht en ontspannen naar huis gaan.
2. Heling
Heling zit in veel culturen verweven. In het katholieke geloof wordt gebeden, daarin kan men vragen voor genenzing, hulp of oplossing van een probleem. Men kan een noveen doen.
Een sjamaan doet gebeden als hij in een moment van tijdloosheid zit. Op dat moment zet hij intenties en vragen uit naar het universum. Rituelen en allerlei zaken gebeuren om wensen uit te laten komen. 
Ik werk energetisch. Door rituelen en verbinding te maken met andere energien, zorg ik dat de ruimte optimaal is voor heling en genezing. Door samen in een groep te zitten met hetzelfde doel, kan op diepere lagen heling plaatsvinden.
3. Wie ben ik?
Geen therapie, maar eens kijken hoe je reageert, wat je opvalt. Op basis van het onderwerp doen we in de groep een oefening, waarbij je anders kijkt / luistert dan gewoonlijk. 
Bijvoorbeeld: - stel je zelf voor aan de hand van de spullen in je handtas 
                      - zoek een boom uit en kijk eens welk deel van die boom iets over jou zegt
                      - luister eens naar iemand met je ogen dicht
                     - sta je stevig op de grond, of kan ik je makkelijk omver duwen. Blijft dat gelijk als we een grondingsoefining doen?
4. Meditatie
Het grootste deel van de avond zullen we mediteren. Dit zijn geleide meditaties waarbij ik je vraag iets te visualisren. Bijvoorbeed: Stel je voor je bent op het strand en kijkt naar de zee. Het is middag. De zon schijnt op je. Voel de warmte van de zon.
We doen verschillende mediaties korte en een iets langere. De eerste meditatie is bedoeld om te ontspannen en verbinding te maken met de aarde en het universum. De volgende meditaties hebben te maken met het thema.
5. Yvonne
Zou je overwegen een sessie bij mij te doen en wil je eerst kijken of het klikt, is dit misschien een fijne manier om eerst de kat uit de boom te kijken. Je ervaart wat mijn waarheid is. Waar ik in geloof en waar ik voor sta.