Deze kant

Psychometrie

Een avond psychometrie is een avond ontspannen en genieten van wat er allemaal gebeurd.

Bij binnenkomst leggen de gasten een voorwerp op een dienblad. Het voorwerp kan een sieraad zijn dat men veel draagt, of de huissleutel, of een foto uit de portemonnee (een foto van een dier, een overledene of een kind dat op dat moment jonger is dan 13) .

Ik ben zelf al wat eerder aanwezig om de ruimte optimaal voor te bereiden voor de avond. De ruimte wordt energetisch gereinigd en er wordt een helend, zuiver en beschermd veld neergezet voor de avond.

Zodra iedereen aanwezig is en er klaar voor zit, leg ik uit hoe de avond er uit gaat zien en wat men kan verwachten.

Bij het lezen van de voorwerpen geef ik door wat ik binnen krijg. Dit kan een gevoel zijn, een emotie of een pijn klacht in het lichaam. Er kunnen woorden binnen komen. Ik besteed er aandacht aan om het zo zuiver mogelijk door te geven. Ik probeer niets te interpreteren, dat laat ik aan de mensen zelf over. Na dit eerste stuk vraag ik van wie het voorwerp is en of men specifieke vragen heeft.
Ik geef tijdens de readings boodschappen door en adviezen mee. Soms kijk ik naar de aura van iemand als ik het gevoel heb dat dat nodig is.

Reacties:

UM: Het was een mooie avond. je werkt duidelijke en correct en laat mensen in hun waarde en geeft hen de ruimte om zelf te voelen.


RvB: het was een bijzondere avond. 


M: Als je weer een avond organiseert kom ik weer.


CS: De sfeer en de energie waren goed. Je had een mooi zuiver veld neergezet.